Vraag uw terugbetaling aan

  1. Upload een scan of een foto (jpg, png of bmp) van uw kasticket (Zie voorbeelden >) (*)

  2. Vul uw IBAN-rekeningnummer in (*)

    Het IBAN nummer is niet geldig, alleen deze van België en Luxemburg zijn geldig.
    Vul IBAN-rekeningnummer correct in

    Uw adres (*)

Validé Gefeliciteerd!

We hebben uw terugbetalingsaanvraag goed ontvangen. Als deze aanvraag correct is uitgevoerd, ontvangt u van ons binnenkort een bevestiging. Vergeet niet dat de terugbetaling 10 tot 15 werkdagen na de bevestiging plaatsvindt.

Mijn profiel


Voordelen

Talloze voordelen

Raadpleeg de kortingen op de diensten die de L'Oréal Professionnel salons in België aanbieden. Deze kortingen zijn beschikbaar van zodra ze online staan en worden regelmatig vernieuwd.


Verscheidenheid

Er liggen ook heel wat kortingen op uw haarverzorgings- en haarkleuringsproducten voor u klaar bij Salon Exclusif by L’Oréal Professionnel!


Eenvoud

Laat u terugbetalen in enkele muisklikken! U hoeft u hiervoor slechts aan te melden/in te schrijven, naar de deal van uw keuze te gaan en uw betalingsbewijs op te laden. Bijkomende informatie vindt u op onze FAQ pagina.


Snelheid

Na uw terugbetalingsaanvraag verstuurd te hebben en nadat deze is goedgekeurd, is er slechts een korte termijn van 10 tot 15 werkdagen nodig om van uw korting te genieten.


Transparantie

U kunt elke fase van de goedkeuring van uw terugbetalingsaanvraag opvolgen vanuit uw profiel (in het gedeelte ‘Mijn Deals’). Er wordt u een e-mail toegestuurd van zodra de terugbetaling is uitgevoerd.


Vertrouwen

Om er zeker van te zijn dat u volop kunt genieten van onze premium producten en diensten, verbindt L’Oréal Professionnel zich ertoe u een doeltreffende en gebruiksvriendelijke dienst aan te bieden. Wij verliezen nooit uit het oog dat uw vertrouwen verdiend moet worden!