Ontdek
de voordelen

advantage-icon

Tal van aanbiedingen

Raadpleeg de kortingen op de diensten die de L'Oréal Professionnel salons in België aanbieden. Deze kortingen zijn beschikbaar van zodra ze online staan en worden regelmatig vernieuwd.

advantage-icon

Variatie

Er liggen ook heel wat kortingen op uw haarverzorgings- en haarkleuringsproducten voor u klaar bij Salon Exclusif by L’Oréal Professionnel!

advantage-icon

Eenvoudig

Laat u terugbetalen in enkele muisklikken! U hoeft u hiervoor slechts aan te melden/in te schrijven, naar de deal van uw keuze te gaan en uw betalingsbewijs op te laden. Bijkomende informatie vindt u op onze FAQ pagina.

advantage-icon

Snelle service

Na uw terugbetalingsaanvraag verstuurd te hebben en nadat deze is goedgekeurd, is er slechts een korte termijn van 10 tot 15 werkdagen nodig om van uw korting te genieten.

advantage-icon

Transparant

U kunt elke fase van de goedkeuring van uw terugbetalingsaanvraag opvolgen vanuit uw profiel (in het gedeelte ‘Mijn Deals’). Er wordt u een e-mail toegestuurd van zodra de terugbetaling is uitgevoerd.

advantage-icon

Vertrouwen

Om er zeker van te zijn dat u volop kunt genieten van onze premium producten en diensten, verbindt L’Oréal Professionnel zich ertoe u een doeltreffende en gebruiksvriendelijke dienst aan te bieden. Wij verliezen nooit uit het oog dat uw vertrouwen verdiend moet worden!


Volg ons